Entrevista a Giuseppe Gaveglia, gerent del Restaurant del CNCB: “El meu propòsit és que el Restaurant del CNCB el gaudeixin des dels més joves als més grans”.

Giuseppe Gaveglia és al capdavant del Restaurant del CNCB des d’aquest mes de juliol. Una aventura que neix de la seva visió pels negocis i d’oferir noves experiències a qui visiti el Restaurant del CNCB. Se li ha renovat la imatge i ja dona servei des de les 9 del matí fins a les 2 de la matinada.

On va néixer?

A Alemanya, fa 56 anys, però al cap de tres mesos vam tornar a Itàlia, a la província de Latina. Els meus pares són italians i estaven a Alemanya per feina.

Tinc entès que va començar a treballar molt jove.

Sí, de petit ja m’agradaven els negocis. Em vaig adonar que venent es guanyaven diners. Venia roba per les platges. Als 14 anys venia roba als mercats ambulants. Al meu cap li comprava roba i després me’n anava amb una vespa a vendre-la per les platges. Més tard vaig estudiar cuina.

Com va venir a parar a la Costa Daurada?

Als 18 anys vaig venir de vacances amb uns amics a Tarragona ciutat. I vam descobrir Salou. Allà vaig conèixer una noia catalana, ens vam enamorar, me’n vaig anar a fer la Mili a Itàlia, i em vaig tornar. Als 19 anys ja vivíem junts a La Pineda. Vaig venir amb 100€ i una maleta i de mica en mica vaig anar pujant.

Quin va ser el primer negoci?

Vaig començar netejant cotxes d’una marca d’automòbils important a Tarragona. Després vaig passar a vendre màquines registradores i bàscules amb un cunyat que venia màquines registradores. D’aquí vaig passar a muntar la meva pròpia empresa de màquines registradores a Salou, amb un amic, amb qui segueixo com a soci després de 32 anys.

Com va fer el pas a l’hostaleria?

Vam trobar el local del Cafè Di Mare, que era un restaurant i es traspassava. Ens va estranyar que tanquessin a les vuit del vespre a l’únic carrer davant del mar. Després aquest carrer es va transformar. Gràcies a viatjar molt, agafava idees i volia fer coses diferents. Vam obrir el Cafè Di Mare fa 20 anys. Després vam muntar al costat el restaurant Sapore Di Mare i més tard la guingueta Di Mare Club Beach. També vaig agafar la discoteca Papillon.

I ara el Restaurant del Club Nàutic Cambrils.

Sí, perquè amb 56 anys segueixo tenint una ambició de nen. Conec Cambrils perquè he venut màquines registradores a tots els locals. Quan vaig saber de la possibilitat de portar aquest restaurant, el vaig veure un atractiu i una oportunitat molt bona.

Heu fet un bon canvi d’imatge.

Sí. I encara falta un 50% més. Vull fer moltes coses, el meu cap no para, tinc molts projectes en ment.

Quina valoració fas de la inauguració?

Les inauguracions sempre són bones. Crec que va sortir molt bé.

Què esperes de la teva nova aventura?

Recuperar clients i fer-ne de nous. Que els socis sentin com a seu el restaurant. Seguir la trajectòria, anar cap amunt. Encara estic aterrant, però estic molt il·lusionat.

Què trobaran els clients?

Típic menjar mediterrani i de qualitat. Potser anirem afegint coses diferents. El meu propòsit és que el Restaurant del CNCB el gaudeixin des dels més joves fins als més grans.

Deixa un comentari