Amarra gratis aquesta tardor

Acabada la temporada d’estiu, molta gent segueix amb ganes de navegar. La costa catalana és una molt bona opció, pel seu clima i condicions. Gràcies a la campanya “Navegar té premi: Amarra gratis!” de l’Associació Catalana de Ports Esportius i Turístics, els associats dels ports catalans, tenen l’avantatge de beneficiar-se d’una nit gratis en un total de 26 ports de Catalunya.

Complint amb totes les mesures de seguretat i fent del port de Cambrils un punt idoni perquè els navegants gaudeixin de la seva estada, la campanya està vigent fins el 31 de desembre de 2021.

Aquest conveni està reservat a la majoria dels usuaris dels ports adherits i consisteix en gaudir d’una nit d’amarrament gratuït a cadascun dels següents ports adherits:

** Port de Roses, ** Marina Empuriabrava, ** Club Nàutic L’Escala,** Club de Vela Blanes, Club Nàutic Arenys de Mar, Club Nàutic Balís, ** Port de Mataró, Marina Port Premià, Port Masnou, Marina Badalona, Port Fòrum, Port Olímpic, Reial Club Marítim de Barcelona, Port Ginesta, Club Nàutic Garraf, ** Port de Sitges, Aiguadolç, Club Nàutic Vilanova, ** Port Segur de Calafell, ** Club Nàutic Coma-ruga, ** Club Nàutic Salou, ** Club Nàutic Cambrils, ** Club Nàutic Hospitalet-Vandellòs, ** Port Calafat, ** Marina Sant Jordi, Sant Carles Marina i ** Club Nàutic les Cases d’Alcanar.

(En els marcats amb un asterisc cal fer una nit de pagament per gaudir de la nit gratuïta els mesos de juliol i agost.) 

La gratuïtat es limita al preu de l’amarrador. Els consums, taxes i serveis seran de pagament. Les reserves s’han de fer obligatòriament a través del port base, que serà qui confirmi la disponibilitat.

Poden consultar totes les condicions a la web de l’Acpet:

Facebook Comments

Deixa un comentari