Avís per pluges, vent i neu

Divendres a la tarda el cel començarà a ennuvolar-se donant pas a possibles pluges. Les temperatures es mantenen baixes i oscil·laran entre els 5 i 10 graus.

El vent bufarà amb component est i est-sud-est amb velocitats de fins a 4 nusos i ràfegues de fins a 9 al vespre que aniran accentuant-se a mesura que s’apropi dissabte.

Dissabte hi ha avisos meteorològics perquè s’esperen forces pluges i vent per tot el país i litoral que podien desembocar en neu, fins i tot a cotes baixes. La visibilitat en general serà dolenta i les temperatures baixes es mantenen.

Pel que fa al vent, hi ha avisos perquè aquest bufarà amb força durant la jornada. Durant el matí el vent arribarà a velocitats de 13 nusos i fins a 16 al migdia, amb ràfegues de fins a 21 nusos que arribaran als 24 entre les 13:00 i les 15:00 h. A la tarda es mantindran les velocitats de fins a 16 nusos i les ràfegues rondaran els 23 nusos. El vent bufarà principalment de component nord-est al llarg del dia.

Diumenge persisteix l’avís per pluges i un estat de la mar inestable. Baixen les temperatures màximes i mínimes lleugerament, en relació amb els dies anteriors.

El vent bufarà amb menys força en comparació amb dissabte, amb velocitats de fins a 9 nusos i ràfegues d’entre 15 i 9 durant el matí. A primera hora de la tarda la velocitat del vent serà d’uns 5 nusos i les ràfegues d’uns 7, però a mesura que s’apropi el vespre el vent pujarà a velocitats de 9 nusos i ràfegues de 12. El vent iniciarà el dia de component nord-nord-est i finalitzarà oest-nord-oest.

Facebook Comments

Deixa un comentari