Bones sensacions en els primers dies d’activitat del nou Restaurant del CNCB

El nou Restaurant del CNCB ha obert portes al públic aquest dimecres 16 de juny sota la direcció del grup cambrilenc Fremergy amb una clara aposta pel producte de proximitat. Amb un espai i proposta gastronòmica renovats, després de mesos de treball intens, el Restaurant ha engegat una nova etapa amb la voluntat de convertir-se en un referent a la Costa Daurada.

Al capdavant de la cuina hi ha el xef tarragoní Llorenç Valls, amb experiència en restaurants com Arzak a Donostia, Lasarte de Martín Berasategui o l’Hotel Mandarin Oriental a Barcelona. Valls ha dissenyat una proposta gastronòmica basada en el producte del dia i de qualitat, amb els arrossos com element destacat. Així mateix, el xef introdueix elements d’altres parts del món, amb una especial picada d’ull a la cuina peruana. Tot plegat posant particular atenció al producte local amb la voluntat de garantir-ne la màxima qualitat i sota criteris de sostenibilitat.

El Restaurant del CNCB compta amb un menjador interior i dues terrasses on s’ofereixen propostes diferenciades. La terrassa inferior serveix esmorzars des de les 9:30h i enllaça amb servei de tapes al migdia i vespre fins les 23h. La sala del menjador serveix dinars i sopars; mentre que la terrassa superior s’ha convertit en una zona chill out, més exclusiva i amb un horari des de després dels dinars i fins la mitjanit.

Amb un equip format per una vintena de persones, s’han extremat els protocols de neteja i desinfecció, així com l’adequació dels espais per garantir totes les mesures de seguretat necessàries. El Restaurant del CNCB estarà obert tots els dies de la setmana durant la temporada d’estiu, amb carta i diferents opcions de menú de dilluns a divendres i durant el cap de setmana. Les reserves poden fer-se al telèfon 877018952.

Facebook Comments

Deixa un comentari