Bons resultats de l’equip d’optimist en la primera regata de l’any a Salou

El passat cap de setmana, 19 i 20 de gener, el Club Nàutic de Salou, ha organitzat el Trofeu Festa Major Veles i Vents per a la classe optimist, prova puntuable per al rànquing català de la classe.

Una expedició de 13 regatistes del Club Nàutic Cambrils va participar en la competició, sent la primera regata de l’any, i els resultats van ser més que positius. Koldo Urrutia, va aconseguir la primera classificació en la categoria sub-16 del Grup 2 i Miquel Garcia, primer classificat de la categoria Sub 13 i segon en la general de grup 2. En aquesta categoria van completar el podi Barnabas Denes, tercer de la general i segon de la categoria sub 13. També hi van participar els regatistes del Club Mar Fernández, Guillem Mateu, Oriol Ramon i Ariadna Ferrer.

En el grup G1 cal destacar l’excel·lent vuitena posició de Santi Alberto, que fins a l’última prova va liderar la regata. També van participar els regatistes del Club Natàlia Garcia, Zsombor Denes, Ricardo de March i Joan Fargas.

Els resultats són encara més meritoris tenint en compte que les condicions meteorològiques amb les que van haver de lidiar els 120 regatistes que van participar en la regata van ser complicades a causa de l’estat de la mar, el vent fort de mestral i alguns ruixats.