Cambrils ha acollit el 32è Campionat de Catalunya Open de Motos Aquàtiques

Premsa Club Nàutic

, ¡, Destacats

El Club Nàutic Cambrils ha estat seu del 32è Campionat de Catalunya Open de Motos Aquàtiques, celebrat el passat dissabte 15 de maig. El  Campionat estava organitzat per la Federació Catalana de Motonàutica i el  CNCB va col·laborar en l’organització i celebració de la segona regata puntuable per al Campionat de Catalunya Open de Motos Aquàtiques, modalitat de circuit en les categories Esquí GP3 i Esquí F4.

La competició d’aquesta modalitat esportiva va tenir lloc a la platja del Regueral durant tot el matí de dissabte. Després de tres mànegues puntuables per categoria, amb una duració d’11 minuts cadascuna, més una volta per mànega, es va fer l’entrega de trofeus.

En categoria Esquí GP3 pujava al podi en primera posició Lucas Oliver, al que seguien Miguel Ángel Gargallo i Nil Bonich. En la categoria Esquí F4, es classificava en primera posició Lluís Montalà, seguit de Carlos Hidalgo i Jorge Fernández.