Cambrils es prepara per la Festa Major d’hivern

Amb l’entrada del mes de desembre arriba també la Festa Major de la Immaculada a Cambrils, la més cultural i que es celebra del 22 de novembre al 15 de desembre. Des del consistori destaquen el caràcter cultural i la implicació de les entitats i dels diferents departaments.

A la programació no hi faltaran els actes més tradicionals de cada any com: el lliurament de Premis de narrativa marítima i poesia Vila de Cambrils; l’encesa de l’enllumenat de Nadal; el lliurament de les Distincions Honorífiques; la processó de la Immaculada; l’acte institucional de commemoració del Setge a càrrec de la directora del Museu d’Història, Margarida Sala i Albareda i el concert de Nadal de la Coral Verge del Camí. A més, hi haurà una nova edició de Talles Oberts, les activitats incloses a les Jornades dels Bons Tractes, Concerts del Cicle de la Cripta de l’Ermita, del Festival Accents i de la XI Mostra Internacional de Jazz i Blues de Cambrils, el gran concert solidari de la Marató de TV3, exposicions i activitats organitzades per la biblioteca municipal.

Entre les novetats del programa, també hi ha la gala de presentació del nou disc “Cambrils de Mar” del músic cambrilenc Carlos Rom, que tindrà lloc al Casal Parroquial el diumenge 1 de desembre. L’artista ha recopilat lletres d’històries, contes, dites i costums mariners amb la participació d’una seixantena de persones. Un dels col·laboradors és Marcel Aragonès, que s’ha encarregat de fer el dibuix artístic del cd i la maquetació del llibret del treball discogràfic. Finalment, el 14 de desembre, també hi haurà una jornada de portes obertes i l’acte d’inauguració oficial de Ràdio Cambrils, que va reprendre les emissions el passat mes de maig.

Facebook Comments

Deixa un comentari