Cap de setmana de calor i temps variable

Dissabte el cel estarà serè en general fins a migdia. A partir de llavors arribaran núvols alts i prims per l’oest que s’estendran a la resta del territori amb el pas de les hores.

La temperatura mínima serà lleugerament més alta. Es mourà entre els 10 i els 15 ºC al litoral. La temperatura màxima es quedarà semblant o lleugerament més baixa.

Vent fluix i variable a l’inici i final del dia, amb terral matinal al litoral. La resta del dia s’imposarà el vent de component sud entre fluix i moderat, més reforçat al litoral nord durant la tarda on hi haurà alguns cops forts.

Diumenge al llarg del matí la nuvolositat augmentarà de sud a nord i el cel quedarà a partir de mig matí entre mig i molt ennuvolat.

La temperatura mínima serà similar o lleugerament més alta. Per la seva banda, la temperatura màxima baixarà lleugerament arreu, si bé a punts del litoral quedarà semblant.

Predominarà el vent de component sud entre fluix i moderat arreu, si bé a punts del litoral bufarà de component est fluix amb ratxes de fins a 15 nusos al migdia.

Pel que fa a l’estat de la mar, tindrem marejol dissabte i part del diumenge, quan a partir del migdia passarà a maror.  

Facebook Comments

Deixa un comentari