S’intensifica el fred el cap de setmana

Dissabte, cel serè o poc ennuvolat en general. Tot i això, de matinada hi haurà alguns intervals de núvols al litoral i prelitoral central i, fins a mig matí, hi haurà estrats baixos a la depressió Central.

De matinada no es descarta algun ruixat feble i minso al sector central del litoral i prelitoral. Puntualment, els ruixats aniran acompanyats de pedra tova. La cota de neu pot arribar a baixar en moments de ruixat fins als 600 metres.

La temperatura mínima baixarà entre lleugerament i moderadament, mentre que la màxima serà semblant o lleugerament més baixa. Hi haurà glaçades febles al prelitoral i, localment, a punts del litoral, i moderades o fortes a la resta de l’interior.

El vent serà fluix i de direcció variable de matinada i de nou al final de la jornada, amb terral al litoral. Durant les hores centrals del dia es mantindrà fluix i de direcció variable al sector central del litoral i prelitoral i al quadrant nord-est, amb estones de component sud, i bufarà de component oest a la resta.

Diumenge el cel romandrà serè, si bé fins a mig matí hi haurà alguns intervals de núvols baixos a punts del litoral i prelitoral sud, al final del dia seran més extensos.

No s’espera precipitació.

La temperatura mínima serà semblant, si bé a zones elevades pujarà lleugerament. Per la seva banda, la màxima pujarà lleugerament arreu. Hi haurà inversió tèrmica matinal. Fora de les hores centrals del dia l’ambient serà molt fred, amb glaçades febles al prelitoral, i moderades o fortes a la resta de l’interior.

El vent serà fluix i de direcció variable fins a mig matí i de nou a partir del vespre, amb terral fluix amb alguns cops moderats al litoral.

Pel que fa a l’estat de la mar, tindrem maror el dissabte i marejol el diumenge.

Facebook Comments

Deixa un comentari