Primer cap de setmana d’agost amb avís d’onada de calor

Premsa Club Nàutic

, ¡, Destacats

Dissabte el cel estarà serè o poc ennuvolat, si bé hi haurà alguns núvols baixos a punts del litoral fins a primera hora del matí i de nou al final del dia. A banda, a partir de migdia arribaran algunes bandes de núvols alts per l’oest que localment deixaran el cel mig ennuvolat sobretot a punts de la meitat oest, alhora que creixeran algunes nuvolades.

La temperatura pujarà lleugerament al litoral i prelitoral sud, i serà similar a la resta. La nit serà tropical (la mínima no baixarà dels 20 ºC) a molts punts. Localment la temperatura mínima no baixarà dels 25 ºC a punts del litoral. L’ambient serà calorós i amb xafogor acusada.

Predominarà el vent fluix i de direcció variable al principi i final de la jornada. La resta del dia al litoral, prelitoral i resta de la meitat est, s’imposarà el vent de component sud.

Diumenge, cel serè o poc ennuvolat pel pas d’algunes bandes de núvols alts a partir de la tarda. A partir del vespre hi haurà la presència de núvols baixos al litoral i prelitoral central.

Vent fluix i de direcció variable al principi i final del dia. La resta de la jornada s’imposarà el vent de component sud al litoral i prelitoral, i de component oest a la resta del país. Bufarà fluix amb cops moderats.

Pel que fa a l’estat del mar, tindrem marejol tot el cap de setmana.

Facebook Comments

Deixa un comentari