Cap de setmana marcat pel fort vent

Premsa Club Nàutic

, ¡, Destacats

La matinada de dissabte poden arribar a bufar ratxes de fins a 32 nusos. Durant el dia el vent variarà de velocitat entre els 12 i els 22 nusos. El cel estarà serè o poc ennuvolat en general fins a final del matí de dissabte. La temperatura mínima lleugerament o moderada inferior. La temperatura màxima similar o lleugerament més baixa al terç nord i lleugerament més alta a la resta.

Diumenge de matinada la nuvolositat tendirà a minvar de nord a sud del país fins deixar el cel serè o poc ennuvolat amb la presència de núvols baixos al sector central del litoral i prelitoral.  Temperatura mínima similar o lleugerament més alta a la meitat sud del país. Temperatura màxima sense canvis importants, tret de la meitat nord i est on baixarà lleugerament, si bé localment ho podrà fer de forma moderada.

Diumenge baixarà una mica la intensitat, sobretot al matí i fins al migdia. Tot i així bufarà entre els 6 i els 18 nusos.

Pel que fa a l’estat de la mar, la nit de divendres a dissabte hi haurà forta maror i durant el dia, maror. Diumenge al matí baixarà a marejol per després tornar a maror i acabar el dia amb forta maror.

Facebook Comments

Deixa un comentari