Cap de setmana marcat per la variabilitat abans del temporal de la setmana vinent

Premsa Club Nàutic

, ¡, Destacats

El divendres a la tarda el cel estarà entre mig i molt ennuvolat en general, o localment cobert. Al final del dia la nuvolositat minvarà al terç Sud del territori. Durant la tarda s’esperen ruixats aïllats al Pirineu i Prepirineu que seran d’intensitat feble. S’acumularan quantitats minses, localment poc abundants de precipitació al Pirineu i Prepirineu occidental. Les temperatures mínimes i màximes baixaran moderadament arreu del territori. La visibilitat serà regular en general, tot i que serà localment dolenta. Al final del dia millorarà al terç Sud. Fins al final del dia, el vent serà fluix i de direcció variable. A partir de llavors s’imposaran els components Sud i Oest entre fluix i moderat, tot i que a punts del quadrant Nord-est hi haurà estones de vent fluix i variable.

El dissabte de matinada la nuvolositat minvarà de Nord a Sud i a partir del matí quedarà serè o poc ennuvolat, si bé amb restes de núvols al llarg del dia al quadrant Nord-est. Al final del dia, es formaran núvols baixos a punts del litoral i prelitoral. És possible que al final de la matinada i fins a mig matí hi hagi alguna precipitació feble, aïllada i minsa a la zona Nord del territori. La temperatura mínima baixarà acusadament mentre que la màxima serà semblant en general tret del quadrant Nord-est baixarà lleugerament. La visibilitat serà entre bona i excel·lent en general, si bé quedarà localment regular al quadrant Nord-est. Al final del dia empitjorarà al litoral i prelitoral. A l’interior el vent serà fluix i de direcció variable en general, amb predomini del component Oest. Al litoral serà fluix i variable a l’inici i final del dia, la resta de la jornada bufarà el vent de component Sud fluix amb alguns cops moderats. A banda, fins a migdia hi haurà mestral a les Terres de l’Ebre.

Finalment, diumenge fins a migdia hi haurà estrats de núvols baixos al litoral, prelitoral i la depressió Central, que deixaran el cel entre mitg i molt ennuvolat en general fins a primera hora del matí. Al llarg del matí tendiran a minvar a l’interior. A la resta del territori, el cel estarà serè o poc ennuvolat fins a la tarda, quan la nuvolositat augmentarà d’Oest a Est. A la nit quedarà molt ennuvolat i cobert. Fins a migdia és probable que plogui al litoral i prelitoral. A partir del vespre, s’espera precipitació feble, localment moderada, en el terç Oest del territori. No es descarta que localment vagin acompanyades de tempesta. La temperatura mínima serà semblant o lleugerament més baixa. La màxima serà també semblant o lleugerament més baixa. La visibilitat serà entre regular i dolenta al matí al litoral, prelitoral i la depressió Central, si bé millorarà i quedarà bona a partir de migdia. Al final del dia empitjorarà i quedarà entre regular i dolenta. Vent fluix i de direcció variable fins a primeres hores del matí. A partir de llavors s’imposarà el vent de component Sud i es reforçarà progressivament fins a bufar entre fluix i moderat amb cops forts.

Facebook Comments

Deixa un comentari