El Club Nàutic Cambrils participa a la XIX Jornada Fundació Gresol

Premsa Club Nàutic

, ¡, Destacats

Enguany, sota el lema, “(Re) inventant, (re) innovant, (re) pensant les nostres empreses”, la Fundació Gresol ha volgut posar en debat, aquest passat dijous 15 d’octubre, claus d’èxit per fer front a la nova realitat econòmica, derivada de la situació actual de Coronavirus.

La Fundació Gresol és un espai d’intercanvi d’idees que té l’objectiu de formar i reforçar els vincles existents entre els empresaris del territori.

Les Jornades Gresol, que es celebren un cop l’any, són un punt de trobada anual entre els empresaris i personalitats rellevants dins l’àmbit polític, econòmic, social i cultural. A través de diverses taules de debat i un dinar col·loqui, els empresaris aporten els seus punts de vista i debaten sobre l’actualitat econòmica, política i social.

La d’enguany es va celebrar a l’Hotel Mas Gallau de Cambrils i entre els convidats hi van ser l’economista Xavier Sala-i-Martin, el Community Manager de Lead To Change, Xavier Marcet, la xef Carme Ruscalleda o el director general de la Fundació Alícia, Toni Massanés entre altres.

Inaugurava la jornada Emili Correig, president de la Fundació Gresol. Les tres conferències van tractar la innovació, el turisme i l’economia. A més es va celebrar una taula rodona sobre Gastronomia de Qualitat i saludable com a factor diferenciador.

El Club Nàutic Cambrils ha participat a la Jornada per prendre bona nota de les experiències i reflexions que s’hi han compartit. Tot plegat per seguir treballant i millorant en el present i el futur.

Facebook Comments

Deixa un comentari