El CNCB celebra la Segona Virtual Regatta Trofeu Audi- Tarracomòbil aquest cap de setmana

El Club Nàutic Cambrils, després de l’èxit de la primera edició de regata virtual celebrada la setmana passada, torna a la càrrega amb una segona competició online. Aquest cop és a més Trofeu Audi- Tarracomòbil.

Els amants de la vela en general tenen aquí la seva millor oportunitat de navegar des de casa i si a més poden competir i guanyar, doncs molt millor! La regata es celebrarà en dos dies, dissabte i diumenge, a les sis de la tarda, amb tres proves per jornada.

Per participar només cal inscriure’s a través de la pàgina web del Club Nàutic Cambrils, descarregar-se l’aplicació Virtual Regatta In-Shore i participar des d’un ordinador, telèfon mòbil o tauleta. Es tracta d’un joc virtual de regates, en el qual els participants han de demostrar la seva destresa amb l’estratègia. A més, la regata virtual simula les condicions meteorològiques trobades en temps real pels patrons.

Com en la primera edició, s’estableixen tres categories de competidors per edats: U16 fins a 16 anys, U40 de 17 a 40 anys i SR més de 40 anys. I hi pot participar qualsevol persona, ja sigui regatista, cos tècnic, familiar, amic… només cal tenir ganes de gaudir de la vela des de casa.

Tota la informació aquí

Facebook Comments

Deixa un comentari