El CNCB col·laborarà a la neteja de la platja del Regueral del 6 d’octubre

El Club Nàutic Cambrils, involucrat sempre en la cura del mediambient, col·laborarà amb Secomsa en una jornada de neteja de la platja del Regueral. Serà el diumenge 6 d’octubre al matí. L’objectiu és conscienciar a les famílies de la importància de mantenir les platges netes i incidir en el paper que hi juga un bon reciclatge.

La jornada començarà a les 10 del matí amb les inscripcions i a les 10:30 s’explicarà l’activitat per tot seguir iniciar la neteja. Es seguirà una metodologia establerta per tal de classificar adequadament els residus i posteriorment poder fer un estudi per saber la procedència d’aquests. A les 11:30 es farà un esmorzar per a tots els participants i es classificaran els residus. També hi haurà taller per a nens. Finalment es donaran les conclusions de l’activitat.

Tant les inscripcions com el taller per a nens es realitzaran a la zona d’arbres de la part de la platja que toca al Club Nàutic Cambrils.

El taller infantil consistirà en construir una torreta decorada reciclant una ampolla de plàstic on es plantarà un esqueix de tomaquera amb el compostatge de Secomsa.

Facebook Comments

Deixa un comentari