El concurs de pesca Interclubs a Cambrils es celebra en una setmana

La 7a edició del Concurs de Curricà Coster Interclubs Costa Daurada a Cambrils es celebra el proper dissabte 7 de setembre al matí. El concurs, com ja és habitual, es fa en tres clubs nàutics diferents en tres caps de setmana diferents.

El Club Nàutic Cambrils encetarà aquesta edició amb la primera jornada. El 28 de setembre serà el torn del Real Club Nàutic de Tarragona i la Interclubs finalitzarà el 12 d’octubre a Salou.

 

La participació queda oberta a tots els vaixells adequats per aquest tipus de pesca amb port base a Catalunya, dins del marc del torneig Interclubs Costa Daurada.

Les zones de pesca seran les aigües interiors catalanes compreses entre el Port de Calafat i fins al Port del Foix Cunit. En cap cas es pot sobrepassar la distància de 12 milles de la costa.

La competició s’iniciarà a les 9h i l’hora d’arribada límit serà a les 14h. després de pesatge, es celebrarà un dinar de germanor al Restaurant del Club Nàutic Cambrils.

 

Els clubs organitzadors posaran a disposició dels vaixells participants amarrament gratuït durant la celebració de la jornada del torneig tant un dia abans, com el següent.

 

L’equip mínim per embarcació serà de 2 persones. Tots els participants hauran de tenir la llicència corresponent de pesca marítima.

El preu de la inscripció de cada patró i participant és de 20€/persona. Les persones no participants amb les embarcacions però que també gaudiran del dinar de germanor i entrega de premis abonaran la quantitat de 20€.

 

Tindran premi el primer, el segon i tercer classificat, així com la peça major de cada mànega del campionat. A mes s’entregaran dues medalles per embarcació guanyadora de premi.

Al final de la lliga, s’atorgarà un únic premi de Campió Absolut, a la embarcació participant que hagi obtingut el major nombre de punts durant les 3 mànegues. A més, al Campió Absolut del Torneig i els seus tripulants, apart del Trofeu, com es habitual, també se’ls hi entregarà una medalla per cadascú. S’atorgarà premi a la embarcació que hagi capturat mes peces al final del torneig havent participat 2 de les 3 jornades.

Es premiarà a l’embarcació que hagi participat a les 3 mànegues i que hagi pescat menys.

S’atorgarà la “Copa Interclubs” a un dels tres Clubs que aconsegueixi la major suma de punts.

 

Les inscripcions es poden realitzar fins dijous 5 de setembre.

Facebook Comments

Deixa un comentari