Desafiament per equips a la regata los Roques Gran Premi Protego 2018

Premsa Club Nàutic

, ¡, Destacats

Demà arrenca una nova edició de la regata Los Roques Gran Premi Protego, Campionat de Catalunya RI-Trofeu Ranc per iots de la classe creuer, organitzada pel Club Nàutic Cambrils per delegació de la Federació Catalana de Vela.

La regata s’iniciarà demà dissabte a les 12h amb la travessa fins el Far de Tortosa i diumenge a les 11h arrancarà la segona jornada. L’entrega de premis es farà diumenge a les 17.00h aproximadament. Hi ha tres proves programades. La regata será vàlida amb una prova finalitzada. En funció de les condicions meteorològiques es podrà establir un recorregut alternatiu.

Destaquem també que amb l’objectiu d’estimular l’esport de vela en general i a nivell competitiu  de la classe de creuers a la província de Tarragona, i amb la experiència de la passada Regata de Santa Tecla celebrada al RCN de Tarragona, la flota de creuers de Cambrils, convida a la flota veïna de Port de Torredembarra i del Reial Club Nàutic de Tarragona a participar en un repte que es materialitzà en el desafiament Interclubs.

El desafiament és una regata per equips. Per a ser membre de la flota que representa a cada Club, caldrà ser soci i/o membre del Club i/o amarrista del port en qüestió.

A la regata, hi participaran un total de 17 embarcacions i un total de 73 tripulants.

Facebook Comments

Deixa un comentari