El Club Nàutic Cambrils celebra la bona feina dels equips de regates a la Nit de la Vela

El Club Nàutic Cambrils va celebrar el passat dissabte al vespre la tradicional Nit de la Vela. Regatistes, familiars i entrenadors es van donar cita al Restaurant del CNCB per compartir una vetllada junts i reconèixer la feina feta per tota la flota esportiva del Club.
La celebració va reunir a un centenar de persones que estimen la vela i que ho van demostrar al llarg de la nit. La vetllada va començar a les vuit del vespre amb l’arribada i salutació als assistents. Poc després Aleix Monmany, responsable de la secció esportiva, donava la benvinguda a tothom per donar pas al sopar.

Un cop acabat, Ramon Vallverdú, president del Club Nàutic Cambrils, agafava la paraula per destacar l’esforç i treball que s’està fent al Club a la secció esportiva i a totes les àrees de l’entitat per tal que els seus socis i usuaris gaudeixin de la nàutica de forma excel·lent. Per la seva banda, Xavier Torres, president de la Federació Catalana de Vela, va recalcar el bon fer del Club Nàutic Cambrils i la seva implicació en cada detall.

La Nit de la Vela va comptar també amb la participació d’Enric Daza, regidor d’urbanisme de Cambrils, que va poder comprovar en primera persona com la vela és una de les seccions més actives del Club i tot allò que  aporta al municipi.

El responsable de la secció esportiva, Aleix Monmany, va ressaltar els valors i objectius de la secció de vela. Entre ells destaquen el respecte, l’esforç, la superació, el diàleg i la convivència.

Un cop finalitzats els parlaments, cada un dels entrenadors de les diferents classes va presentar els seus regatistes. El tradicional sorteig de diferents regals per als assistents i la foto final de grup posaven el punt i final a una de les nits més especials per als regatistes i el CNCB.   

Podeu veure totes les fotos al nostre àlbum de FLICKR

Facebook Comments

Deixa un comentari