El Club Nàutic Cambrils torna a guanyar la copa Interclubs de pesca i ja van tres anys seguits

L’embarcació Capricho, de Luís Sánchez, del Club Nàutic Cambrils, guanya l’última prova del Concurs Curricà Coster 11è Interclubs Costa Daurada, celebrada al Club Nàutic Salou. S’endú també el premi al major número de captures.

Els participants del Club Nàutic Cambrils al Concurs Curricà Coster 11è Interclubs Costa Daurada celebraven de valent aquest passat dissabte la seva victòria. La copa Interclubs torna a Cambrils per tercer any consecutiu gràcies als bons resultats de les seves embarcacions durant les tres proves.

L’última es va celebrar aquest passat dissabte al matí al Club Nàutic Salou. El bon temps les va acompanyar i cap a la una del migdia començaven a entrar els primers participants. Va ser llavors quan es va realitzar el pesatge, per després celebrar el dinar tots junts, després del qual es va fer el repartiment de premis i l’entrega de la preuada copa. Cambrils la rebia gràcies als seus 38.000 punts aconseguits.

Part del mèrit l’ha tingut l’embarcació Capricho, de Luís Sánchez, del Club Nàutic Cambrils, que era la vencedora, de la prova de Salou i a més s’enduia el premi al major número de captures. A Cambrils també va guanyar. Del CNCB a Salou se’n van desplaçar sis embarcacions.

Facebook Comments

Deixa un comentari