El CNCB celebrarà un entrenament d’Optimist de la zona sud la setmana vinent

Dins les activitats del projecte de tecnificació de la classe Optimist des de la Federació Catalana de Vela, previ a l’activació de les properes competicions en l’àmbit català, s’han organitzat una sèrie deconcentracions de tecnificació de la classe Optimist, en coordinació amb els tècnics i clubs de cada zona. Cambrils acollirà la de la zona sud.

Per tal de fomentar entrenaments conjunts que arribin al màxim volum de regatistes i promoure el rendiment global de regatistes catalans, es duran a terme concentracions durant dos dies a cadascuna de les zones de la costa catalana: nord, centre i sud. 

Es planifica treballar de manera coordinada amb els tècnics de Club implementant metodologies de treball per tal de promoure entrenaments conjunts, el creixement global de la flota, l’estímul competitiu i la preparació de les properes N2.

Les concentracions nord i centre ja s’han celebrat. A Cambrils es realitzarà els dies 30 i 31 de gener i acollirà els clubs de Vilanova, Salou, Coma-ruga, Hospitalet, Altafulla i Torredembarra.

Facebook Comments

Deixa un comentari