El CNCB celebrarà una concentració de tecnificació d’Optimist al gener

Dins les activitats del projecte de tecnificació de la classe Optimist des de la Federació Catalana de Vela, previ a l’activació de les properes competicions en l’àmbit català, s’han organitzat una sèrie deconcentracions de tecnificació de la classe Optimist, en coordinació amb els tècnics i clubs de cada zona. Cambrils acollirà la de la zona sud.

Per tal de fomentar entrenaments conjunts que arribin al màxim volum de regatistes i promoure el rendiment global de regatistes catalans, es duran a terme concentracions durant dos dies a cadascuna de les zones de la costa catalana: nord, centre i sud. 

Es planifica treballar de manera coordinada amb els tècnics de Club implementant metodologies de treball per tal de promoure entrenaments conjunts, el creixement global de la flota, l’estímul competitiu i la preparació de les properes N2.

Les concentracions nord i centre ja s’han celebrat. A Cambrils es realitzarà els dies 9 i 10 de gener i acollirà els clubs de Vilanova, Salou, Coma-ruga, Hospitalet, Altafulla i Torredembarra.

La inscripció ja es pot realitzar a:https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSf_O3raxhLeqc9AAPf3N4-owLd3V-_ckFIDz9J1pgS7t59Cdw/viewform

Facebook Comments

Deixa un comentari