El CNCB pren part als Campionats d’Espanya d’Ilca 4 i Ilca 6

Els regatistes d’Ilca 4 del Club Nàutic Cambrils Natàlia Garcia, Oriol Ramon, Alberto Conchillo, Ricardo De March i Santi Alberto han participat al Campeonato de España de Ilca 4 a San Sebastián. La competició, amb 135 regatistes, es va celebrar entre dijous 6 i diumenge 9 de maig. Malauradament, no es va poder donar validesa al Campionat ja que per fer-ho caldria haver completat un mínim de dues proves i les condicions meteorològiques adverses només van permetre celebrar-ne una de les 12 programades.

En el cas de dijous, la falta de vent va obligar a deixar la primera jornada del campionat en blanc, mentre que diumenge era el fort vent el què impossibilitava sortir a mar. Durant la jornada de divendres es va poder celebrar l’única prova i dissabte, amb una mica més de vent, tot i que molt inestable, va ser impossible aguantar el camp de regates i tampoc es van fer proves. Tot i les dificultats, el grup de joves regatistes ha tornat de la competició havent guanyat una experiència més a nivell estatal.

Per la seva banda, Lluís Fargas va participar al Campeonato de España de Ilca 6 del 29 d’abril al 2 de maig. Es va celebrar a Águilas, Murcia, amb 89 regatistes de tot l’estat. El cambrilenc finalitzava en una meritòria 32a posició després de quatre jornades i nou proves.

Facebook Comments

Deixa un comentari