El concurs de pesca d’Escata, la primera competició de pesca de l’any al CNCB, serà el 30 d’abril

La secció de pesca del Club Nàutic de Cambrils té preparat ja el Concurs de Pesca d’Escata, que es celebrarà el dissabte 30 d’abril, després de dos ajornaments a causa de previsió de pluja. Un concurs que encetarà les competicions de pesca de l’entitat aquest 2022.

La participació queda oberta a totes les embarcacions amb base a Catalunya, adequats a aquest tipus de pesca. Les espècies vàlides són totes les d’escata a excepció dels cefalòpodes, congre, palometa, caballa, bonítol i bròtol.

Les zones de pesca seran les aigües entre el Cap Salou i la zona del Delta de l’Ebre, màxim a 12 milles de la costa.

La jornada començarà amb la reunió de patrons a les 8 del matí, quan es lliurarà la documentació. La competició començarà a les 8:30h i s’allargarà fins les 14h. A l’arribar s’iniciarà el pesatge i tot seguit els participants celebraran un dinar a la zona de l’escola de vela. En ell es lliuraran els premis, que seran per a major número de captures, peça major i primer, segon i tercer. A més es realitzarà un sorteig amb obsequis per als participants.

Les inscripcions ja estan obertes. Per formalitzar-les, cal fer-ho a les Oficines del Club, o bé mitjançant el correu: info@clubnauticcambrils.com.

Facebook Comments

Deixa un comentari