El pla de manteniment exhaustiu i de millora de les instal·lacions del Club Nàutic Cambrils segueix el mes de febrer

Premsa Club Nàutic

, ¡, Destacats, Port

L’equip de marineria del Club Nàutic Cambrils ha dut a terme aquest mes de febrer diferents tasques de manteniment feixugues i que poden suposar algunes molèsties als usuaris i usuàries. Per aquest motiu, es fixa la seva realització coincidint amb algunes de les setmanes de menor afluència a les instal·lacions.

Si al llarg del mes de gener es va fer la revisió i neteja a fons de les guies de les embarcacions, que s’utilitzen per recuperar les coderes, aquestes últimes setmanes l’equip s’ha centrat en la neteja de les escales de seguretat. Les escales es troben en diferents punts del port i, amb el temps, acumulen amb el temps cargolins i brutícia; especialment en la part que es troba submergida a l’aigua. L’equip de marineria les ha desmuntat una a una, s’han netejat i tornat a col·locar.

Paral·lelament, Marineria ha continuat amb les tasques habituals de revisió i neteja de totes les instal·lacions i embarcacions. A més, en moment puntuals de temporal de vent i pluja s’han reforçat amarres i proteccions per protegir al màxim embarcacions i el port.

Per altra banda, les obres del futur edifici de la secció esportiva del CNCB avancen a bon ritme. S’estan complint els terminis previstos i ja es pot veure aixecada l’estructura de l’edifici.

L’empresa Construnext és l’encarregada de fer realitat el nou edifici, que acollirà aules, oficines, taller i magatzem; a més de nous mòduls de dutxes i serveis. L’edifici, de 96 m2, s’ubicarà entre l’esplanada actual de les instal·lacions de la secció esportiva i l’àrea del varador. Els treballs de construcció van començar a mitjans de novembre de 2022 i tenen un termini d’execució de cinc mesos.

Facebook Comments

Deixa un comentari