Entrevista a Jordi Morell, responsable del restaurant del CNCB

El restaurant del Club Nàutic Cambrils tornarà a obrir les seves portes en pocs mesos. El CNCB firmava a finals de l’any passat el contracte per a la gestió i explotació del servei de restaurant de l’entitat amb l’empresa cambrilenca Fremengy Restauració SL, amb Jordi Morell al capdavant.

Quin tipus de cuina trobarà el futur client del Restaurant del Club Nàutic Cambrils?

Cuina marinera. Trobarà les arrels que es busquen a Cambrils. Cuina de mercat, moderna i fresca. Som fidels a la nostra filosofia i apostem per una gastronomia cuidada fins l’últim detall. Sense oblidar la innovació, creativitat i evolució.

Com marcareu la diferencia respecte els altres restaurants de la zona?

Per començar, el lloc on està situat el restaurant. És un emplaçament privilegiat amb unes vistes idíl·liques. D’altra banda, amb els elements que tenim, productes km0, del mar i de la pagesia de casa nostra, productes de molta qualitat, i que seleccionem de forma cuidada. I finalment amb el tracte personal, un servei excel·lent i l’experiència d’una gran empresa.

Teniu experiència en el món de la restauració?

Doncs sí. Venim del món de la restauració, som Casa Gallau. Tenim un bagatge que ens avala de 40 anys.

Per què vau apostar pel restaurant del Club Nàutic Cambrils?

Per a mi és un repte. És un restaurant que crec que se li pot treure molt de profit. Volem fer d’ell un referent dins la plaça gastronòmica que es mereix el poble de Cambrils.

Quan teniu previst poder inaugurar?

Amb molt d’esforç voldríem inaugurar per Setmana Santa.

Quina feina teniu per endavant abans d’obrir portes?

Equipar les instal·lacions amb totes les condicions per al públic al que volem arribar, tant pel que fa a qualitat de materials com de l’espai pel soci i per a la gent que vingui de fora.

Facebook Comments

Deixa un comentari