Els equips del CNCB intensifiquen la seva activitat en la recta final de la temporada

Part dels regatistes de l’equip de Làser del Club Nàutic Cambrils continuaran participant aquest cap de setmana en el Campionat de Catalunya de Làser Standard i Làser 4.7- 46a edició del Trofeu Cornudella del CN El Balís.

En el primer cap de setmana, celebrat els dies 4 i 5 de maig, Marcelo Cairo i Ricard Castellví finalitzaven com a líders provisionals. Del Club Nàutic Cambrils també hi van prendre part Lluís Fargas, Jesús Gascón, Nil Subirats, Guillem Griñó, Carla Vallverdú, Lucia Gascón i Sergi Sevil.

 

El campionat va començar dissabte. Una jornada, però, que no van poder disputar els regatistes per falta de vent. Diumenge, amb vent de component sud-est d’entre 7 i 10 nusos amb puntes de fins a 11 nusos, es van celebrar 4 proves.

 

Les competició, organitzada pel Club Nàutic El Balís amb la col·laboració de la Federació Catalana de Vela, reuneix 54 regatistes en Làser 4.7 i 30 en Làser Standard provinents de diferents punts del territori català.

 

Cal destacar que Marcelo Cairo, al finalitzar el Campionat, va marxar a Santander per prendre part en els entrenaments que convoca periòdicament la Federació Española de Vela amb l’equip olímpic. En aquesta ocasió s’han celebrat aquesta setmana al Centro Especializado de Alto Rendimiento de Vela de Santander. Cairo s’hi va reunir allà amb Món Cañellas, que també ha estat convocat. Però torna demà mateix per seguir participant al Campionat de Catalunya de Làser Standard.

 

Finalment, Alicia Fras i Maria González han rebut aquesta setmana la convocatòria oficial per a la seva participació al Hempel Youth Sailing World Championship, que es celebrarà a Gdynia, Polònia, del 13 al 21 de juliol. Gràcies a la consecució del Campionat d’Espanya de 29er, l’equip cambrilenc es va classificar per segon any consecutiu per aquesta important competició.

Facebook Comments

Deixa un comentari