Excel·lents dies de promoció durant l’estada de l’CNCB al Saló Nàutic de París

Premsa Club Nàutic

, ¡, Destacats

Desembre és sinònim de París. La capital francesa es converteix en el centre neurològic i logístic de el món de la nàutica. Durant aquests dies, l’equip de l’CNCB està realitzant una extensa tasca de promoció per tancar nous acords comercials i atreure nous navegants i transeünts interessats a conèixer Cambrils i tota la seva oferta turística.

El Club Nàutic Cambrils participa un any més sota el paraigua de l’ACPET. De el 7 a el 15 de desembre París es converteix en la capital de el món de la nàutica. La fira s’encarrega de presentar les novetats de la propera temporada als aficionats i amants de la mar. Quatre sectors es troben representats: la vela, el turisme, la motonàutica i l’equipament.

Al Saló Nàutic de París van prop de 800 expositors per oferir el seu assessorament en la compra o el manteniment dels seus diversos productes. També es proposen activitats i entreteniment al llarg de l’exposició: iniciacions, conferències, demostracions, projeccions, signatures de llibres… Tot per a tots els gustos i edats.

Facebook Comments

Deixa un comentari