Excel·lents resultats de l’equip d’Optimist del Club Nàutic Cambrils a la Christmas Meeting del Club Nàutic Vilanova

El regatista del CNCB Damià Galcerà era el vencedor en sub11 del grup A i Álvaro Sáez n’era segon. Del grup BAnna Simó finalitzava tercera de la general i primera femenina i Martina Graus 3a era femenina.

Part de l’equip d’Optimist del Club Nàutic Cambrils ha viatjat del 6 al 10 de desembre al Club Nàutic Vilanova per participar a la Christmas Meeting. Els primers dos dies van servir com a entrenament i del divendres al diumenge es va celebrar la competició que finalitzava després de cinc proves amb quatre regatistes del Club Nàutic Cambrils pujant al pòdium.

Del grup ADamià Galcerà resultava vencedor sub11, seguit pel seu company Álvaro Sáez, que era segon.

Del grup B, Anna Simó finalitzava tercera de la general i primera femenina i Martina Graus 3a era femenina.

La resta de l’equip del Club Nàutic Cambrils la formaven, en el grup A, Hugo Ambrojo, Bruno Compte,Arturo Conchillo,Adriana Penas, Carlota Sáez, Néstor Sáez iErnest Sevil.

En el grup B, Oliver Jabalera, Matteo Poveda i Stel·laPregonas. Tots ells van estar acompanyats pels seus entrenadors Santi Alberto, Ariadna Ferrer, Lucia Gascóni Jan Urquizu. Els bons resultats responen al treball fet per l’equip que encapçala Aleix Monmany, responsable de la secció esportiva del CNCB.

Amb aquesta regata els membres de l’equip d’Optimist del Club Nàutic Cambrils tanquen un 2023 brillant.

Facebook Comments

Deixa un comentari