Èxit de participació a l’entrenament Winter Camp

El Club Nàutic Cambrils ha celebrat el Winter Camp, l’entrenament previ a Nadal aprofitant els 4 dies de festa pel pont de la Puríssima. Han estat 4 jornades de navegació molt profitoses, ja que s’hi han ajuntat fins a 81 regatistes d’Optimist i Làser de 8 clubs nàutics de tot Catalunya (Arenys, Balís, Vilanova, Torredembarra, Altafulla, Coma-ruga, Salou i Cambrils).

Dissabte va ser el primer dia. Una presa de contacte entre tots els participants que va començar amb una reunió amb els entrenadors i entrenadores, per després sortir a l’aigua i fer els primers entrenaments, amb vent variable dels 4 nusos fins a 18.

Cal destacar que es va comptar amb un jutge internacional per aplicar regles directes a mar.

Diumenge i dilluns, jornades dures pel fort Mestral que bufava. Tot i així, els joves regatistes van poder navegar en un camp de regates muntat especial per l’ocasió. Dimarts va ser jornada en blanc perquè el fort Mestral va impossibilitar sortir a l’aigua.

Tot i així, el balanç és més que positiu amb tres jornades úniques d’entrenaments molt profitosos de cara a les properes competicions.

Facebook Comments

Deixa un comentari