Una exposició solidària obre la temporada d’exposicions del Club Nàutic Cambrils

L’exposició solidària de pintura per recaptar fons per la investigació de les ENACH, les Malalties Neurodegeneratives per Acumulació Cerebral de Ferro, enceta la temporada d’exposicions del saló social del Club Nàutic Cambrils. Serà aquest divendres quan s’inauguri la mostra, que és un recull de pintures dels alumnes dels cicles d’infantil, primària i secundària de les escoles Joan Ardèvol i Vidal i Barraquer de Cambrils, Santa Caterina de Vinyols i els Arcs, Marguerite Yourcenar College Française International de Reus i els alumnes del taller de pintura de Bali Cejas.

L’exposició s’ha organitzat per tal d’ajudar a Inés i Maria Moreno Martínez, dues germanes bessones de Cambrils de tan sols 5 anys que viuen afectades per una distròfia neuroaxonal infantil, malaltia neurodegenerativa per acumulació cerebral de ferro, que provoca regressió i retard psicomotriu en el desenvolupament. Els diners recaptats a través de la compra de les obres o de les aportacions voluntàries es destinaran a la investigació d’aquestes malalties.

La mostra s’inaugurarà divendres 4 de maig i es podrà visitar al saló social fins dijous 16 de maig.

Li agafarà el relleu l’exposició titulada “IGERS”. Es tracta d’una exposició amb fotografies que els instagramers de Cambrils faran del Club i al municipi, des del mar, durant la jornada Instawalk que se celebrarà el 13 de maig en el marc de la Fira Marítima Costa Daurada. Una activitat organitzada pel Patronat de Turisme de Cambrils amb la col•laboració dels instagramers de Cambrils. Els interessats podeu consultar el perfil dels igerscambrils al Facebook o Instagram. Allà hi trobareu tota la informació.

A partir de Sant Joan i fins a finals d’any s’aniran succeint una sèrie d’exposicions amb els reconeguts artistes catalans Jordi Cases, Maria Teresa Molner, Pascale Prevot Jallabert, Manuel Buisán Aristimuño. El Club Nàutic Cambrils compta amb l’assessorament cultural de Pepa Quinteiro pel que fa a les exposicions.

Facebook Comments

Deixa un comentari