Festa final dels Cursos d’Estiu del CNCB

Tot i que encara queden dues setmanes de cursos de vela, els alumnes d’aquest estiu 2021 van gaudir de la festa final de la temporada amb tota una tarda de navegació diferent a l’habitual dels matins.

Va ser el passat dissabte 21 d’agost. Una trobada de tots els alumnes i monitors van poder mostrar allò après durant els seus cursos al llarg de juliol i agost als seus familiars i amics que els van voler acompanyar.

La festa va començar a les sis de la tarda amb la benvinguda als participants, per tot seguit preparar-se per sortir a l’aigua. A continuació es van fer exhibicions, i els pares i mares i familiars que van voler, van pujar als raqueros o caiacs i navegar amb els monitors del CNCB.

Al finalitzar, es va explicar el funcionament dels equips de regates per la propera temporada.

Recordem que encara hi haurà activitats fins la setmana del 6 de setembre. Centenars de nois i noies i també adults han passat aquest estiu pel CNCB per realitzar cursos de vela, windsurf, creuer, Estades Nàutiques amb paddle surf, caiac i banana, a més de les activitats del Casal de Mar.

Tot plegat per perfeccionar la tècnica, aprendre i divertir-se amb les diferents opcions que hem ofert i que encara oferirem unes setmanes més.

Les inscripcions per poder realitzar qualsevol de les activitats poden fer-se a través de la web del CNCB.

Podeu veure totes les fotos al nostre àlbum del FLICKR.

Facebook Comments

Deixa un comentari