Gaudeix de VitaminaBlava als ports de la Costa Catalana

La VitaminaBlava arriba al Club Nàutic Cambrils per quedar-se. La campanya de l’Associació Catalana de Ports Esportius i Turístics (ACPET) per aquest estiu té l’objectiu d’alleugerir els efectes de l’actual crisi sanitària del COVID-19. Els Clubs i Ports de Catalunya són amplis espais a l’aire lliure on gaudir d’una variada oferta d’activitats nàutiques, esportives, gastronòmiques i d’oci per a tota la família.

I així es vol demostrar. Donant visibilitat a la campanya amb tòtems en cada club i port esportiu, a més de fer difusió a les xarxes, VitaminaBlava és la nova recepta per a gaudir del mar, la natura i tota l’oferta dels Ports Esportius en el meravellós entorn de la Costa Catalana, tot amb les màximes garanties de seguretat.

Els Ports de Catalunya, a través de l’Associació Catalana de Ports Esportius i Turístics, han adaptat a les seves instal·lacions un protocol de seguretat i higiene per garantir el benestar dels seus usuaris, si sumem  l’efecte del mar i la natura, els ports esportius es transformen en VitaminaBlava.

Sense prescripció mèdica. No espereu més i visiteu la pàgina de Ports de Catalunya per a conèixer tota l’oferta que tenim preparada. El teu temps ho val tot!

Facebook Comments

Deixa un comentari