Ja disponible la Guía Náutica Cutty Sark de Puertos y Marinas de España y Portugal 2021-2022

Premsa Club Nàutic

, ¡, Destacats

Des del Club Nàutic Cambrils els facilitem la Guía Náutica Cutty Sark de Puertos y Marinas de España y Portugal 2021-2022. Editada per la Revista Mares amb el patrocini i suport de Cutty Sark, posa a l’abast de tothom la informació actualitzada de les marines i ports d’Espanya i Portugal.

Aquests dos països sumen 7.838 km de costa. En ells és possible trobar exclusives marines construïdes per grans iots; clubs amb un activa vida esportiva i social; ports petits gairebé sense serveis, però amb l’encant de trobar-se en paratges increïbles… Tenir accés a la informació bàsica de tots ells és essencial per planificar i executar una travessia, així com per accedir a les seves instal·lacions amb seguretat i eficàcia. I justament aquest és l’objectiu d’aquesta nova edició de la Guía Náutica Cutty Sark de Puertos y Marinas de España y Portugal 2021-2022.

Una guia que els proporcionem en format digital perquè els sigui d’utilitat i els permeti gaudir d’un accés i estada agradable a qualsevol d’aquests ports o marines. GUÍA NÁUTICA

Facebook Comments

Deixa un comentari