Iker Múgica a l’Optimist Lanzarote Trophy

Iker Múgica a l’Optimist Lanzarote Trophy  

Organitzada pel Club Deportivo Código Cero i Atlantis Academy, l’Optimist Lanzote Trophy es va disputar entre el 5 i el 7 de desembre i va reunir a una vuitantena de regatistes de tot el món. Iker Múgica hi va representar al Club Nàutic  Cambrils aconseguint una meritòria onzena posició.

Tot i que les previsions pel que fa a meteorologia no eren gens bones per al primer dia de competició, finalment els regatistes van poder sortir i realitzar les tres proves de la jornada, així com les tres previstes per a la segona i la tercera, sumant un total de nou mànigues. El cambrilenc, a més, va coincidir amb el regatista letó Villiams Osipov, qui vencia en la categoria Sub11 i a qui va regalar el mallot del CNCB i de qui va rebre la gorra del Lago di Garda.

Un cop finalitzada la competició, l’aventura d’Iker Múgica a Lanzarote continuava amb un entrenament especial organitzat per l’Atlantis Academy fins l’11 de desembre. Una setmana molt productiva per al jove regatista del CNCB, en la qual ha pogut sumar noves experiències a la seva trajectòria. 

Facebook Comments

Deixa un comentari