Inscripcions obertes per la 44a Regata Los Roques-Gran Premi Protego

El Club Nàutic Cambrils celebrarà la 44a Regata Los Roques-Gran Premi Protego, els dies 24 i 25 d’octubre. La regata serà puntuable per la Copa Catalana zona Sud de creuers ORC.

La Regata Los Roques és la més emblemàtica del Club Nàutic Cambrils i una de les competicions de creuers més antigues de Catalunya. Enguany, tot i la situació, la competició segueix endavant amb totes les mesures d’higiene per tal de complir amb la normativa i assegurar una celebració segura i responsable.

Les tripulacions hauran de fer dos recorreguts ben diferents. El de dissabte serà una travessa fins el Far de Tortosa. Diumenge hi ha previstes dues proves Sobrevent- sotavent. A l’arribada, es celebrarà un dinar per a tots els participants, seguit de l’entrega de premis.

Els drets de inscripció seran de 20€ per tripulant i de 15€ per als socis del Club Nàutic Cambrils. Les inscripcions es poden fer a través de la pàgina web del Club.

Les embarcacions participants tindran amarrador gratuït una setmana abans i una setmana després de la celebració de la regata.

Facebook Comments

Deixa un comentari