Joan Domingo, 1r Sub 13 al X Trofeu Mar d’Empúries de l’Escala

Els nois i nois de G1 i G2 d’Optimist del Club Nàutic Cambrils han inaugurat el Circuit Català d’Optimist aquest passat cap de setmana amb el X Trofeu Mar d’Empúries de l’Escala. Fins allí s’hi han desplaçat 12 regatistes del CNCB, Adriana Ferrer, Gonzalo Alberto, Iker Mugica, Joan Domingo, Joan Fargas, Joan Gil, Laura Williams, Sergi Muñoz de G1 i Cristina Guillén, Gisel Fontana, Dario Alvaredo i Roger Ramon de G2, acompanyats dels seus entrenadors, Oriol Oliva i Leandre Garcia.

Dissabte va ser un dia meteorològicament variat i complicat. D’entrada, la tramuntana i una onada pronunciada rebia als regatistes, obligant al Comitè de Regata a aplaçar la competició. Després d’esperar a terra, el vent va anar amainant, de manera que es va poder celebrar una màniga pel Grup 1 i iniciar-ne una pel Grup 2 que malauradament es va haver d’anul·lar per la caiguda definitiva de la intensitat. Finalment es completava la jornada amb dues proves disputades pel Grup 1 i una pel Grup 2.

El diumenge la tramuntana amb ratxes superiors als 30 nusos va obligar a aplaçar les proves. Més tard baixava la intensitat i es van celebrar 2 proves més per als de G1.

D’aquesta manera, de Cambrils pujava al pòdium Joan Domingo, que es feia amb la primera posició Sub13 en G1.

El Circuit Català d’Optimist continuarà a Arenys de Mar amb una nova convocatòria prevista pels dies 17 i 18 d’octubre.

Facebook Comments

Deixa un comentari