Joan Domingo guanya el Mapfre Euromed Championship a Malta i queda tercer al 71º Trofeo Ciutat de Palma

El regatista del Club Nàutic Cambrils ha aconseguit en deu dies de diferència dos importants trofeus. El més recent aquesta mateixa setmana a Malta. Del 17 al 20 de desembre s’hi disputava el Mapfre Euromed Championship. Del 3 al 7 de desembre va competir a Palma, on també pujava al pòdium.

Joan Domingo ha estat, a Malta, l’únic esportista espanyol d’una flota de 141 regatistes de 18 nacionalitats diferents. El regatista del CNCB ha brillat en les vuit proves disputades i s’ha proclamat campió del Mapfre Euromed Championship. Els seus bons resultats del primer dia de competició ja el catapultaven a les primeres posicions de la classificació, empatat a punts amb l’ucraïnès Sviatoslav Madonich, que li prenia el lideratge provisional pel seu primer lloc a l’última prova.

La falta de vent va fer que les jornades de diumenge i dimarts no fos possible disputar cap de les proves previstes però en les de dilluns Joan Domingo va ser el vencedor indiscutible.

Fa dues setmanes, Joan Domingo viatjava a Palma de Mallorca per disputar la 71a edició del Trofeo Ciutat de Palma. La flota, formada per 317 regatistes procedents de 18 països, va realitzar un total de sis proves entre diumenge i dilluns dividint els participants en quatre grups. Després de quatre jornades marcades per la falta de vent, Joan Domingo es posicionava tercer a la general.

Del Club Nàutic Cambrils també hi van prendre part Darío Alvaredo, Irene Isasa, Àlex Martí, Marcel Martí, Pepe Peñaranda, Àlvar Vila, tots ells acompanyats del seu entrenador, Leandre Garcia.

Facebook Comments

Deixa un comentari