La 10a Ruta Aventura San Patricio surt de Cambrils rumb a Port Ginesta

Premsa Club Nàutic

, ¡, Destacats

El Club Nàutic Cambrils acollia, un any més, la Ruta Aventura Sant Patricio, organitzada per Patricio Náutica Integral. Una  travessia de caràcter social que enguany celebrava una dècada. La Ruta, que es va celebrar els dies 15, 16 i 17 de març, va cobrir les 40 milles que separen Cambrils de Port Ginesta.

29 van ser les embarcacions que van gaudir d’una regata que combina aventura i diversió, amb la voluntat de fomentar la pràctica de l’esport de la vela.

Com ja és habitual, el divendres 15 de març el restaurant del Club Nàutic Cambrils acollia el sopar de benvinguda dels participants i l’entrega de la bossa del capità.

El dissabte 16 de bon matí es va donar la sortida a la travessia Cambrils-Port Ginesta. Les embarcacions van poder navegar a vela fins passat el Cap Salou, quan va parar el vent i van haver de seguir a motor, arribant a Port Ginesta a quarts de vuit del vespre.

Diumenge es celebrava a Port Ginesta la tradicional barbacoa final per a tots els participants amb música i sorteig de regals, donant així per finalitzada la celebració d’una dècada d’aquesta travessa tan peculiar.

Facebook Comments

Deixa un comentari