La Federació Catalana de Vela engega la campanya “365 dies de mar”

La nova campanya de la Federació Catalana de Vela té la desestacionalització de la pràctica d’aquest esport com a objectiu principal. La campanya de la Federació remarca que lluny de poder navegar només amb el bon temps, la costa catalana permet practicar vela tots els dies de l’any. Una possibilitat que demostren les escoles de vela de Catalunya amb entrenaments programats tots els caps de setmana.

La iniciativa utilitza diferents infografies per informar de les condicions meteorològiques genèriques de cada estació, la vestimenta més adient i les millors hores per navegar.  La campanya “365 dies de mar” pretén canviar la percepció de que només es pot practicar vela amb bon temps, a la vegada que aconseguir més navegants durant tot l’any i que aquells que només naveguen a l’estiu ho facin els 12 mesos de l’any. En la mateixa línia, es vol  posar en valor a la gent que ja navega en qualsevol moment, independentment de l’estació en la què ens trobem.

Precisament, la Federació Catalana de Vela llença la campanya en el moment més adient, ja que, poc a poc tornen les regates i competicions i es reprèn la vela escolar en la mesura del possible.

La vida és vela, navega-la els 365 dies!

Facebook Comments

Deixa un comentari