La meteorologia en la nàutica amb Enric Agud

El Club Nàutic Cambrils ha arribat a un acord de col·laboració amb Enric Agud, conegut meteoròleg de TV3 i Catalunya Ràdio. Agud fa anys que coneix el CNCB, ja que hi ha estat moltes vegades oferint l’informació meteorològica abans dels campionats més destacats que s’hi ha celebrat aquí.

Ara vol que tothom entengui molt més la meteorologia, sobretot enfocada a la navegació. Aquest dijous visitava el Club Nàutic Cambrils i amb els seus responsables, es perfilava aquesta nova col·laboració, de la qual se’n donaran més detalls en les pròximes setmanes.

Per començar, es preparen diverses xerrades sobre meteorologia i navegació que el mateix Enric Agud s’encarregarà d’oferir. En elles es convidarà als clubs nàutics de tot Catalunya i les associacions del món de la nàutica, empreses nàutiques, a més d’aquelles persones interessades en el tema. En unes setmanes es concretaran les dates i es demanarà als socis interessats que traslladin les seves inquietuds sobre el tema a fi de poder elaborar un programa acord als seus interessos.  

Enric Agud és Llicenciat en Ciències Físiques i Màster en Meteorologia per la Universitat de Barcelona, home del temps de TV3 i Catalunya Ràdio i assessor en informació meteorològica.

Facebook Comments

Deixa un comentari