La regata Territori Mestral N2 Optimist, primera cita del calendari esportiu

El Club Nàutic Cambrils última els detalls de la que serà la seva primera gran cita esportiva del calendari de 2022. La regata Territori Mestral té programades sis proves a disputar en dos dies.

Més de 150 regatistes de 16 clubs de Catalunya de les categories G1 i G2 d’Optimist participaran a la regata. La competició forma part del circuit català d’Optimist, que va començar al setembre a l’Escala i finalitzarà al mes de febrer al Garraf.

La regata Territori Mestral té com a novetat destacada la instal·lació de dispositius GPS a cada una de les embarcacions participants i això permetrà fer el seguiment de la regata a temps real. El Club Nàutic Cambrils, sempre buscant la innovació, aconsegueix així organitzar la primera competició a Catalunya en la qual es farà ús d’aquests dispositius. La iniciativa és possible gràcies a la col·laboració de l’empresa Dream Flyers. El seguiment de la regata a temps real es podrà fer a través del web de Metasail, el fabricant dels dispositius.

El CNCB organitza amb moltes ganes la primera regata de l’any a casa, prioritzant el compliment de la normativa en relació al Covid tenint cura de totes les mesures sanitàries per garantir la seguretat de participants i assistents.

Facebook Comments

Deixa un comentari