La secció de pesca celebra un nou concurs benèfic el 3 de setembre

La secció de pesca del Club Nàutic Cambrils organitza el pròxim 3 de setembre una nova competició de pesca en col·laboració amb el Banc d’Aliments de Reus. La iniciativa està oberta a tothom i, com s’ha fet en altres concursos, totes les captures que els participants realitzin durant la jornada s’entregaran al Banc d’Aliments de Reus, que les recollirà al CNCB i en gestionarà la distribució.

La secció de pesca del CNCB prepara amb moltes ganes aquest concurs que tindrà lloc el dissabte 3 de setembre al matí. Tot plegat arrencarà amb la reunió de patrons a primera hora, prèvia a la sortida al mar. La modalitat de pesca és lliure, respectant sempre la talla dels peixos.  El límit d’entrada a port de les embarcacions s’ha fixat a les 13:30h i, posteriorment, es realitzarà el pesatge de les captures. Els participants en la jornada gaudiran també d’un dinar plegats durant el qual es farà l’entrega de premis i un sorteig.

Les inscripcions per sumar-se a la competició benèfica ja estan obertes i poden fer-se fins el 31 d’agost a l’oficina del Club o trucant a l’oficina, al 977360531.

Facebook Comments

Deixa un comentari