La següent fase de les obres del CNCB començarà al març

Els primers projectes que es realitzaran són el de el nou edifici de marineria, la reforma de l’edifici dels lavabos de Llevant, el de Servei Marineria 24h i la modificació de l’entrada al varador i dàrsena esportiva. Aquests treballs tenen prevista la seva finalització a principis de juny.

A l’estiu les obres s’aturen per l’increment de l’activitat al Club i prosseguiran a l’octubre amb els següents projectes, dels quals destaca l’edifici del Barlovento, on en la seva coberta s’ubicarà una piscina a la qual tindran dret únicament els socis de Club i els visitants nàutics que sol·licitin el servei. Serà també a partir d’octubre de 2021 quan s’inicien les obres de remodelació de l’edifici social.

Uns treballs que tenen un pressupost total de 1,8 milions d’euros i que suposaran una millora integral de l’espai i serveis, conformant una nova fisonomia de Club Nàutic.

Tot i així, una de les fites més importants d’aquesta primera meitat d’any serà l’arribada de la nova travel del varador, de 150 tones, prevista per al maig. Un element essencial per als serveis de el Club i amb el qual s’ha fet una important aposta.

Cal destacar que al mes de febrer es celebrarà una nova Comissió d’Obres de socis per tal de seguir avançant en la línia de poder adequar el futur projecte a les necessitats reals i del dia a dia.

Facebook Comments

Deixa un comentari