La solidaritat protagonitza un cop més la 2a Travessa Swim for ELA al Club Nàutic Cambrils

Centenars de persones van participar a les activitats organitzades al voltant de la 2a Travessa Swim for ELA al Club Nàutic Cambrils el dissabte 29 d’abril. La zona esportiva del CNCB es va omplir de música, esport, gastronomia i material solidari des de quarts d’onze del matí per tal de recaptar fons per l’ELA i per rebre als nedadors de la travessa.

Omplir de solidaritat el Club Nàutic Cambrils el dissabte 29 d’abril era l’objectiu de la 2a Travessa Swim for ELA celebrada a Cambrils i així va ser. Centenars de persones van passar per la zona esportiva del CNCB durant tot el dia per participar a les activitats aquàtiques proposades pel Club com sortides en vela lleugera SUP i Caiac; a més de la venda de material Swim for ELA, pinta-cares per als nens i nenes, zumba, concert de gòspel, vermut, DJ i fideus rossos i musclos. Tot plegat, esperant l’arribada dels nedadors i nedadores que han cobert els 23 km que separaven Calafat, d’on sortien pocs minuts després de les nou del matí, i fins a Cambrils, quan arribava el primer equip a les dues i vint del migdia, cinc hores després de la seva sortida.

L’arribada ha estat un dels moments més emocionants de la jornada amb tots els presents aplaudint de valent als nedadors i nedadores. Objectiu complert, fotografies i abraçades del primer fins a l’últim dels 26 equips participants. Tots han fet un gran esforç que s’ha vist recompensat.

Minuts després de les cinc de la tarda l’organització feia pujar a l’escenari els tres equips que més diners han recaptat, sent-ne el primer el Miró Swimming Club amb 5.210€. La jornada finalitzava amb una fotografia de nedadors, organització i voluntaris amb el xec dels diners recaptats pels equips de nedadors i nedadores, i que han estat un total de 37.205€.

L’Associació Swim for ELA destaca la implicació de les 300 persones mobilitzades per fer possible aquest esdeveniment, els 170 nedadors i nedadores, els armadors amb les seves embarcacions d’acompanyament al llarg del recorregut, a més de la trentena de voluntaris i voluntàries i de l’organització. També de tots aquells que han estat durant tot el dia participant de totes les activitats proposades.

Totes les activitats realitzades durant la jornada han tingut preus solidaris i el recaptat, que es donarà a conèixer en els propers dies, es destinarà a la investigació de l’Esclerosi Lateral Amiotròfica i a l’acompanyament de les persones afectades per la malaltia i les seves famílies. L’Associació Swim for ELA prepara també un nou sopar solidari per al pròxim 4 de novembre, que contribuirà també a la mateixa causa.

Facebook Comments

Deixa un comentari