L’Acadèmia Nàutica del Club Nàutic Cambrils ja té el calendari de 2022

L’Acadèmia Nàutica del CNCB està ja preparada pel nou any. Un cop passades les festes de Nadal tornarà a estar a ple rendiment i per això ja s’ha publicat el calendari amb totes les classes teòriques, pràctiques i exàmens per al proper any. Els podeu consultar al següent enllaç.

L’oferta formativa va des de cursos per obtenir la Llicència de Navegació fins al de Capità de Iot, però també hi ha cursos per iniciar-se en la navegació, o bé, renovar coneixements o ampliar-los. Les pràctiques de motor i vela de tots els cursos, a més de la Llicència de Navegació, es fan de forma presencial. La resta de la formació s’ha adaptat al format telemàtic per tal de facilitar als alumnes poder realitzar els cursos i garantir el compliment de les mesures de seguretat necessàries que marca la situació de la pandèmia.

Aquest 2021, l’Acadèmia del CNCB ha rebut 507 alumnes, xifra que suposa un increment del 47% respecte al total d’alumnes de 2020.

Tots aquells que estigueu interessats podeu enviar un mail a academia@clubnauticcambrils.com o trucar al 977 360531.

Us recordem també aquells que ja tingueu les vostres titulacions i vulgueu practicar, ho podeu fer a les Trobades Socials de Creuers que es celebren un diumenge de cada mes, així com  l’equip d’adults de l’escola de vela.

Facebook Comments

Deixa un comentari