L’Acadèmia Nàutica del CNCB amplia el calendari de cursos i pràctiques

L’Acadèmia Nàutica ofereix a l’estiu moltes més dates per fer els cursos i pràctiques habituals. Cada cap de setmana hi ha un o diversos cursos, des de la Llicència de Navegació fins al Capità de Iot, per tal d’iniciar-se en la navegació, o bé, renovar coneixements o ampliar-los.

Degut a la gran demanada que l’Acadèmia Nàutica del CNCB ha tingut en els darrers mesos i veient l’interès per aprofitar les dates estiuenques, s’han incrementat els horaris per fer pràctiques i les dates per dur a terme aquests cursos. Especialment, s’han ampliat les opcions per als cursos que permeten obtenir llicències de navegació.

Cal remarcar que al calendari s’han inclòs les pràctiques 24 hores per navegar fins a les Illes Balears. Es faran el cap de setmana del 31 de juliol a l’1 d’agost i encara hi ha places disponibles.

Les pràctiques de motor i vela de tots els cursos, a més de la Llicència de Navegació, es realitzen de forma presencial. Tot l’equip del CNCB treballa intensament per vetllar pel compliment de les mesures de protecció i higiene necessàries, sense perdre l’essència de la navegació i permetent gaudir de la mar.

Poden trobar tota la informació sobre els diferents cursos al nostre web, o bé posant-se en contacte amb nosaltres a través del correu electrònic academia@clubnauticcambrils.com. També els atendrem a l’Oficina del Club a través del telèfon 977360531.

Facebook Comments

Deixa un comentari