Laura Williams es proclama campiona femenina de Catalunya d’Ilca 4 i tercera en la general

La regatista del CNCB ha signat una magnífica actuació al Campionat de Catalunya celebrat al Club Nàutic Arenys de Mar, que ha reunit a una seixantena de participants.  

La regatista del Club Nàutic Cambrils, Laura Williams, s’ha proclamat aquest diumenge campiona femenina de Catalunya d’Ilca 4 al Campionat de Catalunya d’Ilca 4 –Trofeu Emili Lledó disputat al Club Nàutic Arenys de Mar. L’esportista del Club Nàutic Cambrils destacava fent-se amb el primer lloc a la darrera prova del campionat. A més de ser la campiona femenina de la categoria, Laura Williams pujava al pòdium per recollir el bronze en la general. Uns resultats excel·lents que confirmen el seu bon moment.

El Campionat de Catalunya d’Ilca 4 –Trofeu Emili Lledó s’ha disputat al Club Nàutic Arenys de Mar al llarg de dos caps de setmana en els quals s’han realitzat un total de set proves. Durant el primer cap de setmana es van registrar vents més favorables, mentre que el segon, el vent ha estat més fluix. La competició ha reunit a 56 regatistes de tot Catalunya, entre els quals la també regatista del Club Nàutic Cambrils Ariadna Ferrer. Les dues esportistes del CNCB van estar acompanyades pels seus entrenadors Guillem Griñó el primer cap de setmana i Sergi Sevil, el segon. 

Facebook Comments

Deixa un comentari