Laura Williams es proclama primera femenina en Ilca 4 al Trofeu President del Garraf


73 regatistes han pres part a la competició per a les classes Ilca 4 i 6 organitzada pel Club Nàutic Garraf. El fred i el vent registrats dissabte i el poc vent diumenge han marcat la regata.


Primera regata de l’any per als equips d’Ilca i primer podi per a la regatista del Club Nàutic Cambrils, Laura Williams, al Trofeu President del Club Nàutic Garraf celebrat els dies 14 i 15 de gener. Han estat dues jornades de competició ben diferents degut a la meteorologia. El fred i el vent de fins a 20 nusos de dissabte permetien realitzar tres proves, mentre que la manca de vent de diumenge, arribant als 6 nusos feia possible finalitzar dues de les proves previstes. La regatista del CNCB, Laura Williams, aconseguia la primera posició de la classificació femenina i es proclamava també desena en la general. L’esportista recollia satisfeta el seu guardó per aquest bon inici del calendari de competicions de 2023.

La cita esportiva ha reunit a un total de 73 regatistes i ha comptat amb una àmplia representació del Club Nàutic Cambrils amb Gonzalo Alberto, Andrea Dessard, Joan Fargas, Ariadna Ferrer, Alejandro Ferrero, Joan Gil i Laura Williams en classe Ilca 4; així com d’Oleksandr Dulin en classe Ilca 6. L’equip del CNCB ha estat acompanyat pel seu entrenador, Guillem Griñó.

Facebook Comments

Deixa un comentari