L’embarcació Garrote guanya el 1r concurs de pesca d’Escata del Club Nàutic Cambrils

Fins a 22 embarcacions han participat en aquesta primera competició de pesca de l’any al CNCB

La secció de pesca del Club Nàutic de Cambrils va celebrar el dissabte 30 d’abril el seu primer Concurs de Pesca d’Escata.

A les vuit del matí ja estaven els més de 70 participants preparats al Barlovento per celebrar la reunió prèvia a la jornada. A dos quarts de vuit es donava el tret de sortida i les 22 embarcacions dels diferents clubs nàutics de la zona que hi han pres part, han gaudit d’una bona jornada de pesca entre les aigües del Cap Salou i la zona del Delta de l’Ebre, màxim a 12 milles de la costa.

Abans de les dues del migdia han començat a tornar al Club tots els participants i s’ha celebrat el pesatge. 

Una excel·lent jornada, destacant que gairebé totes les embarcacions han obtingut pesca.

El primer classificat ha estat l’embarcació Garrote, del Club Nàutic Cambrils, amb un pes total de captures de 9,3 quilos. El segon premi ha estat per l’embarcació Cap Salou Fishing, del Club Nàutic Salou, amb 5,7quilos. El bronze ha estat per l’embarcació Chiito, també de Cambrils, amb 5 quilos i mig.

El premi al major número de captures ha estat per l’embarcació cambrilenca Irene IV, amb 38 peces. Finalment el premi a la peça més gran, amb un pes de 3,950 quilos,ha estat per l’embarcació Nou Nereo, del Reial Club Nàutic de Tarragona.


Tot seguit els participants han celebrat un dinar a la zona de la secció esportiva, amb pop a la gallega com a plat estrella. Després, s’han lliurat els premis. El dia ha acabat amb un sorteig d’obsequis per als participants dels diferents patrocinadors de l’esdeveniment.

Des de l’organització han mostrat la seva satisfacció amb el desenvolupament del concurs, esperant ja el pròxim campionat. I agraeixen especialment la figura dels  patrocinadors Esports Pàmies i Rocket, així com la col·laboració de Garrote, Barlovento, BonArea i Digital Print.

Podeu veure totes les fotos al nostre àlbum de Flickr.

Facebook Comments

Deixa un comentari