L’embarcació Món de l’Ona II, del Club Nàutic Cambrils, en ORC i Naga Pelangi, del Reial Club Nàutic de Tarragona, en Promoció, guanyen la 46a regata de creuers Los Roques

La competició, organitzada pel Club Nàutic Cambrils, amb 15 embarcacions participants, ha viscut un intens cap de setmana, els dies 28 i 29 d’octubre, amb dues proves i dues categories, ORC i Promoció. Tot i que el vent ha estat fluix, les flotes han pogut celebrar la prova prevista de dissabte i una de les de diumenge.

Les 15 embarcacions participants es preparaven dissabte al matí per donar a inici a la 46a regata de creuers Los Roques, una de les més antigues de Catalunya. A les 12h es donava el senyal de la primera prova per a les dues travesses de la jornada. D’una banda, les embarcacions de la categoria ORC tenien el seu objectiu en el Far de Tortosa i tornada a Cambrils.  Per altra banda, la modalitat Promoció, per a aquells que s’inicien a les regates, va fer la travessa fins a la Cova del Llop Marí i tornada.  

El vent amb  10 nusos constants durant tota la jornada de dissabte va fer que els participants tinguessin una bona navegació. La primera embarcació arribava al Club Nàutic Cambrils cap a les sis de la tarda i l’últim participant ho feia a les dues de la matinada.  Diumenge la jornada va començar a les 11h com estava previst i es va fer una prova, sobrevent-sotavent, ja que per a la segona el vent va afluixar bastant.

En arribar, es va celebrar el dinar per a tots i l’entrega de premis. L’embarcació Món de l’Ona II, de Ramon Cañellas, del Club Nàutic Cambrils, era la vencedora de la categoria ORC. Salao Tu, de Manuel López Dabaliña, del Club Nàutic Salou, es classificava segona, a més de ser primera en A2. La tercera posició va ser per l’embarcació del Club Nàutic Cambrils Bonadventure, patronejada per Lluís Fargas.

En la categoria Promoció, la guanyadora va ser Naga Pelangi, de Jaume Armengol, del Reial Club Nàutic de Tarragona. La segona posició va ser per a Mar y Luz, de Xavier Toledo, del Reial Club Nàutic de Tarragona. L’embarcació Júnior, de Jordi Pons, era tercera.

La regata de creuers Los Roques és puntuable per a la Copa Catalana Zona Sud ORC.

Podeu veure totes les fotos al nostre àlbum de Flickr.

Facebook Comments

Deixa un comentari